Korkeatasoiset sähköasentajan palvelut Mynämäellä | Asennuspalvelu Heikki Välimäki Oy

Kysy palveluistamme

Asennuspalvelu Heikki Välimäki Oy tekee monipuolista sähköasennusta teollisuuden, sähkölaitosten ja rakennusten tarpeisiin Mynämäeltä käsin. Meillä on alalta paitsi yli 30 vuoden kokemus, niin myös kaikki tarvittavat pätevyydet tehdä mikä tahansa sähköasennustyö teollisuuden ja voimalaitosten parissa. Oli kyse sitten kaapeloinnista, kytkennöistä, tietoliikenneyhteyksistä tai muista sähköistystöistä, me hoidamme asian! Tutustu palveluihimme ja soita meille kysyäksesi lisää!

Teollisuuden ja sähkölaitosten sähköasennukset

Erikoisalaamme on teollisuuden ja sähkölaitosten sähköasennustyöt. Olemme tehneet töitä teollisuuden sähköasennusten parissa jo lukuisten vuosien ajan ja olemme kehittäneet yrityksellemme vahvan kokemuspohjan alalla. Teemme töitä normaalisti teollisuuden rakennustyömaiden sähkötöiden parissa, oli kyse sitten saneerauskohteesta tai uudisrakennuksesta. Työskentelemme kuitenkin myös muiden kiinteistöjen sähköasennuksien kanssa, kuten toimistotiloissa ja talorakennuksilla.

Sähkötöiden kohdalla on tärkeää varmistaa, että sähkölaitteista on purettu jännitteet pois sähköasentajan ja muiden ihmisten turvallisuuden takaamiseksi. Erityisesti sähkölaitoksilla tehtävät asennustyöt vaativat suurta tarkkuutta. Meillä on asianmukaiset pätevyydet sähköasennusten tekemiseksi kaikissa teollisuuden ja sähkölaitosten sähkötöissä. Voit kysyä tarkemmin pätevyyksistämme töiden suunnittelun yhteydessä.

Sähköverkon vetämisen ja liitäntöjen asentamisen lisäksi modernit kiinteistöt, teollisuuslaitokset ja sähkölaitokset tarvitsevat nykyään myös muita sähköasentajan palveluita. Tietoverkkoasennukset ja ATK-työt ovat myös tärkeä osa nykyaikaista sähköasennusta. Tietoverkkojen asennustyöt tarvittavista liitännöistä johtojen vetämiseen kuuluvat myös meidän palveluihimme. Hoidamme puolestasi myös tarvikkeiden hankinnat sovitusti.

Huoltosähkötyöt

Huoltosähkötyöt kuuluvat sähköasentajan peruspalveluihin ja voimme tehdä säännöllisiä huoltotöitä yrityksesi tai sähkölaitoksen tiloissa sopimuksen mukaan. Säännöllisellä huoltotyöllä vältyt kalliilta sähköremontilta ja annat sähköliitännöille ja laitteille jopa
vuosia lisää ikää.

Asennuspalvelu Heikki Välimäki Oy on luotettava sähköasentaja ja kumppani haastavien teollisuuden ja sähkölaitosten sähköasennusten ja huoltotöiden parissa.